Hvad skal der ske med e-handel?
Omstilling Danmark

Hvad skal der ske med e-handel?

En masse e-firmaer tildeler heldigvis et hav af forskellige leveringstyper. En af de mest populære er for nærværende pakkeshoppen, så du selv kan hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er altså super gnidningsløs, og mange gange desuden den billigste fragtform.

Du kan endvidere vælge at få produkterne leveret til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden viser sig i regelen en smule mere bekostelig, men endvidere super bekvem. Den billigste leveringsløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, som desværre nødvendiggør at du lever tæt på e-firmaets bopæl.

En hel del online webshops giver løfte om 1 dags levering på en række af deres produkter, men som imidlertid er regnet ud fra at transaktionen realiseres forud for et besluttet tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få ordren afsendt forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

Internet shopping sker på telefonen

Det er efterhånden ekstremt ligetil for os alle at finde frem til de bedste priser på forskellige outlets på nettet og følgelig har flere online forretninger ikke kunne lade være med at nedsætte priserne på specielt deres bedst i test produkter – til piger og drenge, men også til voksne – eftertrykkeligt, og endda nogle gange tilbyde fragt uden gebyr.

Men det kan ikke desto mindre være lukrativt at kigge forbi et par forskellige internet virksomheder i Danmark efter rabat inden du placerer ordren, så man er skudsikker på at indhente den billigste pris.

Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du benytte en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil afdrage beløbet ude i fremtiden.

Før folk bestiller hos en e-handler kunne de sådan set betragte netbutikkens betingelser, dog er det undertiden ikke særlig morsomt.

Et alternativ kunne måske være at granske om online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som typisk er et billede på at e-handlen efterfølger den officielle danske lovgivning, foruden at internet selskabet nu og da besigtiges af eksperter som er meget bekendte med de gældende regulativer. Dette er desuden din lejlighed til at blive assisteret, såfremt du oplever dilemmaer i forbindelse med din bestilling.

For øvrigt slår vi et slag for at kunden er obs på de grundlæggende bestemmelser der er gældende for bestillingen, til eksempel hvilken returret internet shoppen tilbyder. I den forbindelse er det samtidig vigtigt, at man stadig gemmer ens ordremail, således man en anden gang kan bevidne bestillingen, uanset om man er på shopping til en voksen eller et barn.

Få leveret til din bolig eller til adressen på dit arbejde

Trustpilot fremskaffer ganske gode løsninger til at kigge nærmere på en lang række tidligere kunders vurderinger og derfor kan det anbefales, at du bliver klogere på e-firmaets omtaler forinden du placerer din ordre.

Facebook byder på ligeledes flere sikre chancer for at få indblik i internet firmaets pålidelighed. Her ser vi en række online shops i Danmark som tilbyder kunderne at formulere en vurdering af ordreforløbet, hvilket lige så vel kan tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Websitet er reklamefinansieret. Vi har samarbejdsaftaler med en mængde e-shops i form af at vi markedsfører forretningernes varer, og får kommission om de brugere vi sender videre udfører en bestilling.